You are not logged in or registered. Please login or register to use the full functionality of this board...

1 user browsing this thread: (0 members, and 1 guest).

Odpovědět 

Hodnocení tématu:
  • 3 Hlasů - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Valhalla Kongres IV - Pasohlavky (opet a znovu) 2010
16-02-2010, 19:16 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 27-08-2010 01:44 od Chicco.)
Příspěvek: #1
Lightbulb Valhalla Kongres IV - Pasohlavky (opet a znovu) 2010
!!!!! SRAZ BUDE 27.8.-29.8. klidne i 30.8. !!!!!

tak jsem se k tomu po dlouhe dobe opet dostal ...

akce : Valhalla sraz IV.
misto : Pasohlavky kemp Merkur
doba : 27.-29.8.2010

Sraz je zabavna kulturni spolecenska akce pro lidi co se umi chovat a hraji nebo hrali wow na Valhalle ... vozerem se pobijem se znasilnime kocoura poblijem mu auto a pojedem domu Smile ... a zase zpatky ke slusnostem ...

par slov k prubehu :
Patek : odpoledne prijezd vetsiny ucastniku po obede ... ti co budou mit hlad je tam pizerie a nejaky stanky a hospody, tou dobou zu bych tam mel byt ... pokud tam bude uz i Baci bude se tocit chlazene vynikajici pivo ... pokud Baci nebude bude se pit chlazene vynikajici pivo ale bez chladaku ... necham namrazit becky Smile Big Grin
Sobota : po vycerpavajici patecni noci kdy padlo 5 becek ... vetsina spi az do 3 odpoledne kecam nejde to je tam vedro na slunku ... vstava se v 11 ... obed v hospode nebo vlastni iniciativa, vecer opet chlast a pokrteni alkoholem lidi co prave prijeli ... nekdy touhle dobou neco udelame kocourovi Big Grin
Nedele : lidi jsou opet unaveni pobliti a spinavi ... za tepleho pocasi se kona zabava ve vode ... jinak hospoda strava a odjezd domu ... pro ty co zustanou na miste az do pondeli je na rade opetovna zabava
Pondeli : tvrde jadro se oddelilo od plev a v kempu zustali ti kteri nevi kde jsou ...

K doprave : mnoho lidi jede auty a berou mnoho pasazeru ... domluva probiha mimo tento topic kazdej ridic si zaridi koho vezme ... jinak si spojeni najdete http://www.idos.cz
!!! POZOR !!! davejte pozor na zastavky az pojedete autobusem jinak zas pojedu pro nejaky kokoty o dve vesnice dal Big Grin ... Vesnice jmenem Pasohlavky neni ta prava zastavka ... tu pravou si najdete na mape viz. mapa

pro ty co pojedou autobusem a budou mit moc veci neni problem se ozvat a ja nebo nekdo jiny pro vas dojede ... neni to takovej problem ... ale nepojedu pro 30 lidi do brna ... na to nemam naladu ani kapacity ... jedine za nove gumy a lak Big Grin

ke stravovani : hospody pizzerie v kempu ... vlastni jidlo ... a mozna ... ale jen mozna pokud se mi bude chtit ... tak vezmu gril nachystam steaky a udelame grilovacku vezmu nejake klobasky parky a udelame tam barbikju bejbby ... Big Grin ...

konatkt na me pro zatim tady na foru nijak jinak tyden pred srazem zverejnim cislo aby bylo jasno ...
nejpozdeji tyden pred srazem oznamim posledni zmenu ...

na sraz se berou becky ... bude se prispivat na becky a neco z toho pujde i na server

<<<<<<<< Ucastnici >>>>>>>>

/\/\/\/\/\/\ Hraci /\/\/\/\/\/\ (60)

Adris
Al
Anorien
Bagwell
Brisinger
Dareon
Deadline
Dipi
Chris
Elisak
Evilbanisher
Faith
Fastest
Garmin
Germiny
Gnorlik
Hemi
Hope
Infernal
Jaina
Jezevec
Kaeldan(edit. by leffi: Když už, tak kokůtek Smile )
Kandalf
Keana
Kocur
Laoise
Laneyb
Leffi
Lissy
Lubiska
Mayk
Meko
Mickej
Mizuno
Moj
Morandis
Morce
Nerinka
Nifi
Orix
Ota
Ranuncul
Roen
Rondalus
Sagi
Salveluxfer
Satanik
Serenak
Slafko
Socka
Spammer
Sumer
Sweet
Tessay <3
Unfo
Urba
Tarn
Tekla

/\/\/\/\/\/\ Cool Hraci /\/\/\/\/\/\

Chicco ... tato skupina mi prisla ponekud osamnela neniliz pravda Cool Angel
Serenak Přišlo mi, že si tu tak sám.. Cool Angel

Ti co pojedou se hlaste zde na foru piste srozumitelne a jasne
" ahoj pojedu ja (chicco) a moji dva kamaradi srac_jedna a srac_dve ... a uz ted vim jasne ze muj kamarad srac_3 nepojede diky Smile a ted jdu zase hrat jsme totiz zavislej "

todle je dle meho usudku srozumitelne

jinak to cist nebudu Smile ... nekdo vas sem prida bud ja ebo nekdo jiny Smile tak se hlaste Smile zatim se mejte

jestlize nekdo dojedete do brna ci nekam do okoli a ujede vam autobus ci neco nestihnete, popr prejedete, tak mi zavolejte 739 650 928 ... pratelsky se domluvime na cene za kterou pro Vas dojedu ... zhruba to bude asi 4-5kc/km s minimalni cenou asi 100kc nebo 50kc nebo jak se domluvime ... ale pokud pro Vas pojedu tak se pocita i cesta z pasohlavek pro Vas !

Doprava Volna Mista:

Brno:
Germiny 3 mista

Chomutov a okolí + Praha:
Domik 2 mista

dale se prosim domlouvejte pres PM a me posilejte jen zmeny cisel nebo dalsi mozna mista

Dominik napsal:

Tady máte ceník kempu v Pasohlávkách.

Když jedete autem a berete si stan (je vám líto poblít si vaše autíčko), tak to vyjde za dvě noci na:
Malý stan: 120,-
Osoba ve stanu: 140,-
Parkovné: 80,-
Recyklační poplatek: 15,-
------------------------------------
Celkem: 355,- + Jídlo v kempu.

zvu vas vsechny ... it's gonna be legen ... wait for it Wink ...

Jsem ten koho chcete nejmene poznat ... protoze az me poznate budete me chtit domu ...
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Citovat příspěvek v odpovědi
11-08-2010, 15:10 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 26-08-2010 13:45 od Chicco.)
Příspěvek: #2
RE: Valhalla Kongres IV - Pasohlavky (opet a znovu) 2010
PRACHY uz neposilejte do zitrka to jiste nedojde ... ti co nezaplatili mi daji penize az na miste
15-08-2010, 21:09
Příspěvek: #3
Tak já jedu taky Tongue, prachy Ti odešlu s 90% pravděpodobností zítra a když ne tak v úterý BlushCool.

[Obrázky: andysky.png]

Awake, Andy << Marauders>> ^^ Asleep << Nightborn >> ^^
15-08-2010, 21:17 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 16-08-2010 08:34 od Chicco.)
Příspěvek: #4
já jedu taky a Ketler/ Rouhyppou taky :¨)
peníze na místě nebo nikdy Tongue

Edit Chicco: nerespektujes pravidla prihlasovani ! (neni napsan tvuj nick)
16-08-2010, 01:25
Příspěvek: #5
Tady máte ceník kempu v Pasohlávkách.

Když jedete autem a berete si stan (je vám líto poblít si vaše autíčko), tak to vyjde za dvě noci na:
Malý stan: 120,-
Osoba ve stanu: 140,-
Parkovné: 80,-
Recyklační poplatek: 15,-
------------------------------------
Celkem: 355,- + Jídlo v kempu.

[Obrázky: ddd2.png]
Obrázek reprezentuje náš team, já jsem ten warclock.
16-08-2010, 08:26
Příspěvek: #6
(15-08-2010 12:27)Domik Napsal:  + v autě se může kouřit.

když už nesbalíš nikoho ani na tohle tak nevim, to je jasnej signál pro lidi z okolí říct jj jedu nejvíc

Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat.

Kaeldan of the Nightfall
Protection Paladin
Retribution Paladin
16-08-2010, 08:37
Příspěvek: #7
NA SRAZ nejsou penize Posilejte penize jinak nic nebude !
16-08-2010, 15:12 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 16-08-2010 17:25 od Chicco.)
Příspěvek: #8
prachy poslany za me a za meka... takze snad z toho neco bude Smile

Edit Chicco: dekuju Smile

[Obrázky: clipboard02qs.jpg]
Adoalt
Jezevec
Derex

16-08-2010, 15:31
Příspěvek: #9
ja nic nechci, zradlo kupuju gyrosy only a ubytovani si zaplati kazdej sam pri prijezdu ne, tak proc to delat slozite? jak souvisi posilani penez s konanim srazu? Big Grin

"Half our life is spent trying to find something to do with the time we have rushed through life trying to save"

I'm number 1. Everyone else is number 2 or lower.

[Obrázky: arma2oa-webbanner2-468x60.jpg]
16-08-2010, 17:23
Příspěvek: #10
(16-08-2010 15:31)AL Napsal:  ja nic nechci, zradlo kupuju gyrosy only a ubytovani si zaplati kazdej sam pri prijezdu ne, tak proc to delat slozite? jak souvisi posilani penez s konanim srazu? Big Grin

vubec nijak jen to pivo se nedoveze tak muzete jit vsichni do hospody ... vas z tama za chvili vyhodi a okradou(jak pri 1. srazu) ... uz vidim jak tam budou hostit 100 lidi co jsou vozrali a delaj bordel ...

a nezda se mi ALe ze ty bys to pivo nikdy nepil ...
Odpovědět